Limba:
Moneda:
Filtru HEPA Pentru MOOSOO K12/K12 Pro/K13 Vid fără Fir Și Foxnovo13kpa Aspirator Portabil Piese de schimb
(0 Recenzii)
71.00lei 43.31lei
Disponibilitatea:În stoc
Sku: e55064

Filtru HEPA Pentru MOOSOO K12/K12 Pro/K13 Vid fără Fir Și Foxnovo13kpa Aspirator Portabil Piese de schimb

Pentru MOOSOO K12, K12 Pro, K13 Vid fără Fir și Foxnovo13KPA Aspirator Portabil(vă Rugăm să verificați numărul de model pentru aspirator înainte de a face achiziția! )

de înaltă calitate din plastic si mesh, înconjurat de o plasă în mod eficient capabil de a bloca 99,9% din particulele care ia luat de la duza de curățare.

Lavabil si Reutilizabil K12 filtre, și ușor pentru a instala, trebuie doar să ia în afară cupa de praf, roti și pentru a scoate filtrul înlocui noul filtru de schimb.

Puternic funcția de curățare face de curățare de uz casnic de mai mult timp de economisire și economisirea forței de muncă.Este potrivit pentru o varietate de pardoseli, cum ar fi plăci ceramice, marmură și podele din lemn.

Realizate din materiale de înaltă, cu densitate mare pentru a prinde mici particule ca praf fin, praf, rumeguș, cenușă rece, așchii, pulberi fine, de locuri de muncă site-ul de moloz.

Aplicabile model: Pentru MOOSOO K12, K12 Pro, K13 Vid fără Fir și Foxnovo13KPA Aspirator Portabil

dimensiuni: 48 x 40 x 25MM

Material: plastic

culoare: alb+negru

Conținutul Pachetului:

8 x Filtru HEPA

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Atenția Dumneavoastră

Despre Noi:

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plata:

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Emblema-oradea.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile:

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Emblema-oradea.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre După-vânzare de Servicii:

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul:

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Specificatii

  • Origine
    China Continentală
0
Bazat pe 0 Recenzii
Uite recenzii:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Evaluări globale
Reducere
Înlocuitor Pentru Proscenic 780T 790T Aspirator Robot Kit Perie Principală Perie Laterală Filtru Hepa
80.33lei 64.24lei

perie laterală permite aspirator pentru a ajunge mai adânc în covor pentru o curățare mai amănunțită puternic funcția de curățare face de curățare de uz casnic de mai mult timp de economisire și economisirea forței de muncă.este potrivit pentru o varietate de pardoseli, cum ar fi plăci ceramice, marmură și podele

Reducere
2X Planta Uscare Net Cu Fermoare Planta Uscător de Plasă Tava uscător de haine, Flori, Muguri
217.53lei 137.06lei

2x planta uscare net cu fermoare planta uscător de plasă tava uscător de haine flori muguri cel mai bun mod pentru uscare lemongrass,lavandă,mentă,oregano,salvie,cimbru,rozmarin,vietn amese coriandru,lavanda,dafin. vă faceți griji-free pentru vânt puternic,bug-uri sau hoți cu blana. ușor de transportat cu un negru

Reducere
Piese de schimb Pentru Coredy R3500 R3500S R550 R650 R600 R700 Partea cu Role Perie Filtru Perie
120.84lei 76.13lei

1. de brand nou, de înaltă materiale de calitate, bine facut, durabil, și foarte potrivit cu echipamente. 2. curățați accesoriile păstra casa ta robot la performanțe de vârf.accesoriu conținutul sunt ușor de îndepărtat și înlocuit, ca parte din întreținerea de rutină.reduce, de asemenea, praf, polen și alte alergeni

Reducere
Purificator de aer Umidificator Filtru de Înlocuire FY1114 + FY5156 pentru HU5930/HU5931
202.15lei 131.38lei

caracteristici: potrivit pentru hu5930/hu5931 umidificator purificator de aer înlocuire filtru fy1114 + fy5156 rafinat și delicat, extrem de potrivite echipamente umidificator filtru poate filtra impuritățile din apă umidificator filtru are o excelentă absorbție a apei de performanță, umidificare gama este , și nu există nici o umezeală

Reducere
Înlocuitor Pentru Vid Pentru ORFELD V20 INSE N6 / MOOSOO K17 Aspirator fără Fir, Filtre HEPA, Accesorii
138.79lei 70.77lei

1. de brand nou, de înaltă materiale de calitate, bine facut, durabil, și foarte potrivit cu echipamente. 2. curățați accesoriile păstra casa ta robot la performanțe de vârf.accesoriu conținutul sunt ușor de îndepărtat și înlocuit, ca parte din întreținerea de rutină.de asemenea, reduce infiltrarea de praf, polen și

Reducere
Filtru Hepa pentru Purificator de Aer Modele AER1 Serie HAPF30AT Înlocuire Accesorii Piese de Schimb
139.95lei 78.37lei

1. și de înaltă calitate. 2. realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și practic. 3. filtrul poate menține curat de performanță de purificator de aer, reducând în același timp pătrunderea de praf, polen și alte alergeni în aerul pe care îl respiri. 4. simplu de instalare, acesta poate fi ușor îndepărtat și înlocuit. 5.

Reducere
2 buc Role Perie de Înlocuire a Filtrului Pentru Bissell Turboclean 3548 fără Fir Umed Uscat Aspirator de Spălat Mașină de Podea
71.33lei 42.80lei

2 buc role perie de înlocuire a filtrului pentru bissell turboclean 3548 fără fir umed uscat aspirator de spălat mașină de podea materiale de calitate premium - produsele sunt realizate de înaltă rezistență și materiale ecologice pentru a asigura performanța optimă și un stil de viață sănătos. se potrivesc

Fierbinte
1 buc Hidraulice YPK simeringul YXD (ODU) Y/U1 Tip Inel de Etanșare Mansete Pentru Modelul 5-100 ML YPK 16 10 8 D
12.49lei

potrivit pentru hidraulică ypk simeringul yxd (odu) y/u1 tip inel de etanșare mansete pentru modelul nu același brand,dar dimensiunea este aceeași ce vrei. dacă ai nevoie de alte dimensiuni de acest produs,pls trimite poze lasă-mă să știu.multumesc.

Reducere
2-Stadiul Auto Trecerea LP Gaz Propan Regulator cu Două 12 Inch Cozi pentru , Rulote, Remorci KT12ACR6A
328.39lei 259.44lei

permite îndepărtarea de cilindru gol pentru refill, fără a întrerupe alimentare cu propan pentru cu două rezervoare de propan; comută automat de la primar la rezervor de când primar este gol perechi de bine cu 48 inch furtun de plastic, element 100383-48. prizele sunt de 1/4inch sae inversat de semnalizare și de ieșire este de 3/8inch

Reducere
W8KC Pentru LEVOIT-Core 400S/400S-RF Purificator de Aer HEPA, Filtru de Înaltă Eficiență de Filtrare
376.88lei 188.44lei

caracteristici: ootdty păstrați casa ta, în aer curat și proaspăt-cu purificator de aer înlocuire filtru, conceput pentru a elimina în mod eficient poluanți și-alergeni. din plastic de înaltă calitate, acest filtru este durabil și ușor de instalat, asigurarea de lungă durată-performanță.culoarea ei albă

Fierbinte
Pânză De Saci De Praf De Înlocuire Piese De Schimb Pentru S8 Pro Ultra Pentru Roborock S8/S8+ Aspirator
77.39lei

pânză de saci de praf de înlocuire piese de schimb pentru s8 pro ultra pentru roborock s8/s8+ aspirator 1. de brand nou, de înaltă materiale de calitate, bine facut, durabil, și foarte potrivit cu echipamente. 2. curățați accesoriile păstra casa ta robot la performanțe de vârf.accesoriu conținutul sunt ușor de îndepărtat

Reducere
32Pcs Piese de schimb Kit Pentru Xiaomi Mijia 1C Robot Accesorii Partea cu Role Filtru HEPA Perie Principală Mop
227.79lei 145.78lei

32pcs piese de schimb kit pentru xiaomi mijia 1c robot accesorii partea cu role filtru hepa perie principală mop mai durabil rafinat și delicat, foarte potrivite cu echipamente ca parte a întreținerii normale, acesta poate fi ușor îndepărtat și înlocuit filtre menține robot de performanță de curățare

Reducere
Masă de Apă de Fântână Rășină Cascada pentru Camera de zi de Decorare
94.13lei 51.75lei

descriere: 【decorativ de masă fantana】: feng shui traditional de masă de apă de fântână, led mingea se rotește, simplu și elegant, și poate adăuga culoare la orice desktop camera de zi. 【măiestrie rafinat】: fantana de apă în interior este fabricat din rășină de înaltă calitate material, ușor și durabil.dimensiunea

Fierbinte
Accesorii Vanward/ VATTI Incalzitor de Apa Gaz Piese Universal Ceramice cu Aprindere Pin Inducție Ac
1 991.67lei

caracteristici: realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și rezistent la uzură ușor și convenabil pentru a instala și a elimina, se potrivesc la aparatul perfect de înaltă calitate pentru uz profesional înlocuire cazan de gaz pentru original rupt cel vechi ajuta pentru a repara dvs.

Reducere
pentru 900 800 de Serie 960 980 981 985 860 805 870 871 880 890 Vid Accesorii
131.94lei 84.43lei

1. de brand nou, de înaltă materiale de calitate, bine facut, durabil, și foarte potrivit cu echipamente. 2. curățați accesoriile păstra casa ta la robot .accesoriu conținutul sunt eliminate și înlocuite, ca parte din întreținerea de rutină.de asemenea, reduce infiltrarea de praf, polen și alte alergeni în aer . 3. în scopul

Reducere
2Set A3 Tablă Magnetică fișe De Bucătărie, Frigider Multifuncțional Frigider Săptămânal Bord Alb Calendar
113.61lei 86.34lei

2set a3 tablă magnetică fișe de bucătărie, frigider multifuncțional frigider săptămânal bord alb calendar 2set de calendar magnetic whiteboard înapoi la bucătărie planificator școală! noastre bord alb calendar este un multi-scop centrul de comandă de la vârful degetelor. plan pentru o săptămână

Reducere
7Pcs Moale de Pluș Benzi pentru V7 V8 V10 V11 Aspirator Atașamente cu Role Perie
46.06lei 27.18lei

și de înaltă calitate.realizate din materiale premium durabile și practice.fabricat de înaltă densitate premium catifea-ca material de pluș pentru cea mai bună performanță și durability.by schimbarea moale de pluș benzi, poate rezolva problema de unsmooth capul de aspirare și de înaltă rezistență.ca parte a standard de întreținere,

Reducere
2Pc Aspirator Robot cu Role Perie pentru Ecovacs Deebot OZMO 950 Robot Aspirator Accesorii
76.60lei 41.35lei

100% nou potrivit pentru ecovacs deebot ozmo 950 aspirator robotizate culoare: galben material: plastic dimensiune: aproximativ 183mm mult conținutul pachetului: 2 * perie cu role doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.notă: lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului

Reducere
Parfum Capsule Odorizant pentru ECOVACS Deebot OZMO T9 Max / Putere / Aivi Aspirator Robotizate Accesorii ,Albastru
104.52lei 56.46lei

parfum capsule pentru ecovacst9 max t9 putere t9 aivi de brand nou și de înaltă calitate.realizate din materiale de înaltă calitate, mai durabile.rafinat și rafinat, foarte potrivit cu echipamente.robust și durabil cu durată lungă de viață.culoare:albastru material:plastic dimensiune:27 x 33 mm conținutul pachetului: 9 x parfum

Reducere
1 pereche Robot Aspirator Perie Laterală pentru cleanmate QQ5 QQ6 Aspirator Robotizate Piese de Schimb Accesorii de Înlocuire
99.67lei 79.72lei

100%nou și de înaltă calitate element pachetul include: 1 pereche perie laterală articol se potriveste pentru cleanmate qq5 qq6 aspirator robotizate notă:cu trei picioare perie și cu patru picioare perie sunt expediate în mod aleatoriu.

Reducere
4 Pachete HEPA Filtru de Aer de schimb Pentru Dyson TP01,TP02,TP03,BP01 AM-11 Turnul Purificator Pur Cald Rece Link-ul de înlocuirea unor Piese
247.88lei 195.81lei

design compatibil fordyson turn purificator rece pur link-ul de tp02, tp03. compatibil pentru dyson turn purificator filtre cu carbon activ ajuta la reducerea comun mirosurile de animale de companie, de fumat și de gătit. această valoare pachet poate dura timp de un an pentru a maximiza purificator de aer în casa

Urmați-ne

Pentru cele mai recente știri, vă rugăm să vă abonați

Înregistrează-te la Newsletter

Alăturați-vă 40.000+ abonați și a obține un nou cupon de reducere pe fiecare sâmbătă.

Descărcați App

Obține o reducere suplimentară de a utiliza aplicația